Twee doden bij crash sportvliegtuigje in Brabant, ander vliegtuig veilig geland

Toegevoegd op 21-06-2019

Bij Willemstad in Noord-Brabant is een sportvliegtuigje met twee inzittenden neergestort na een incident met een ander sportvliegtuigje, meldt Breda International Airport. De inzittenden, twee ervaren vliegers, hebben de crash niet overleefd.

Het andere sportvliegtuigje is na de botsing veilig geland. Dat meldt een medewerker van de verkeerstoren van Breda International Airport, waar de beide toestellen waren opgestegen.

In beide vliegtuigjes zaten twee mensen, allemaal mannen. De inzittenden van het tweede toestel zijn veilig. Onbekend is of zij verwondingen hebben opgelopen.

Ervaren vliegers
De vier mannen zijn bekend op de luchthaven. ,,Het zijn allemaal ervaren vliegers. Ze gingen formatievliegen. We hadden ze een uur geleden nog hier op de toren”, aldus de medewerker. Ook hij heeft gehoord dat het andere vliegtuig is gecrasht, maar heeft daar geen nadere informatie over.

Lees verder op AD.nl

Laatste nieuwsberichten

Hieronder vindt u de laatste 5 nieuwsberichten die geplaatst zijn.

BredaVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Breda

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Breda? Op de BredaVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

BredaVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank