Duizendpoot met veel ervaring

CV gegevens

  • Plaats: Breda
  • Laatste update CV: 13-08-2020
  • Branche: Financieel en Accountancy, Werk en Personeel, Administratief en Secretarieel, Overheid en Nonprofit
  • Werkniveau: MBO
  • Werkervaring: Meer dan 10 jaar ervaring
  • Dienstverband: Vast contract
  • Rijbewijs: Ja
  • Leeftijd: 62 (23-06-1958)
  • Link naar dit CV
  • CV's in je mailbox?

Opleiding

MBO

Gewenste functie

Administratief Medewerker, Telefoniste,Receptioniste HR Medewerker

Persoonlijke motivatie

Ik ben goed in de contacten met mensen en altijd bereid om te helpen. In mijn werk ben ik accuraat, betrokken, collegiaal, integer, een doorzetter en een team player. Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een flexibele, positieve instelling.

Ik ben op dit moment werkzaam als gastvrouw in de gastontvangst van het Amphia ziekenhuis in Breda. Dit is heel leuk om te doen maar ik wil graag weer aan de slag in een echte job bij een leuk bedrijf.

Ik hoop dat u voorbij mijn leeftijd kijkt en mij een kans geeft om te laten zien wie ik ben en wat ik kan.
Stuur mij een e-mail wanneer een soortgelijke CV geplaatst wordt

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke CV geplaatst wordt op BredaVacatureBank.nl.

Laatste 5 gerelateerde CV's Hieronder vindt u de laatste 5 gerelateerde CV's.
  • Complexe zaken simpel maken is wat ik doe. Betekenen in woord, beeld en daad.

    Laatste update CV: 15-01-2021
    Plaats: Breda, Noord-Brabant
    Werkniveau: HBO
    Dienstverband: Vast contract

    “Er is altijd een weg, ook al moet deze nog aangelegd worden”. Als ‘verbeelddenker’ help ik anderen om een complex vraagstuk of proces te visualiseren en nader onder de loep te nemen. Dit geeft richting en hen het inzicht om letterlijk het grotere plaatje te kunnen zien. Ik ben een creatieve adviseur met een sterk inlevingsvermogen die organisaties en ondernemers prikkelt om... Bekijk het complete CV

  • Vrouw met 36 jaar werkervaring is op zoek naar een leuke parttime baan.

    Laatste update CV: 16-12-2020
    Plaats: Breda, Noord-Brabant
    Werkniveau: MBO
    Dienstverband: Vast contract

    Ik ben op zoek naar een leuke parttime baan van maximaal 32 uur omdat ik nog te jong ben om achter de geraniums te gaan zitten. Ik ben van de Mavo naar de Havo en daarna naar de Pedagogische Academie gegaan. In mijn werkverleden van 36 jaar ben ik in diverse functies werkzaam geweest. Bekijk het complete CV

  • Postitief inzet in een bedrijf als baliemedewerkster

    Laatste update CV: 15-10-2020
    Plaats: Breda, Noord-Brabant
    Werkniveau: MBO
    Dienstverband: Vast contract

     Ik heb 40 jaar onafgebroken ervaring in het arbeidsproces In mijn werkzaamheden ben ik punctueel, loyaal, betrouwbaar, flexibel en heb een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.Ik wil nog 10 jaar iets betekenen voor een werkgever. Bekijk het complete CV

  • Betrokken Creatief Enthousiast Humor Leergierig Opmerkzaam Veelzijdig Zorgzaam

    Laatste update CV: 18-08-2020
    Plaats: Breda, Noord-Brabant
    Werkniveau: MBO
    Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract

    Ik zie mijzelf de komende jaren werken in een ondersteunende functie, waarbij mijn voorkeur uitgaat naar een administratieve functie binnen het onderwijs of de zorg. Bekijk het complete CV

  • Ervaren verkoop en administratief medewerker (v)

    Laatste update CV: 10-08-2020
    Plaats: Breda, Noord-Brabant
    Werkniveau: HBO
    Dienstverband: Tijdelijk contract

    Ervaring en contacten in het bedrijfsleven Schoolopleiding Mulo A diploma juni 1971 3 jaar balie medewerker Amro Bank  7 jaar medewerker verkeersleiding Nederlandse Spoorwegen 1974-1981 6 jaar Zuid Afrika. Werkzaam bij de Trust Bank op afdeling administratie leningen 1981-1987 Van 1993 tot 2000 werkzaam als administratief medewerker bij uitgeverij Em. De jong. van 2000 tot 2001 werkzaam als medewerker... Bekijk het complete CV

BredaVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Breda

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Breda? Op de BredaVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

BredaVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank