Startende leerkracht

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maandag® Breda
 • Plaats: Breda
 • Plaatsingsdatum: 25-05-2018
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Detachering/Interim


Algemene omschrijving

Net afgeronde PABO-er opgelet: wil je lekker veel ervaringen op doen en diverse methoden op het reguliere onderwijs zien. Bij Maandag® ben je aan het goede adres.

Voor het nieuwe schooljaar zijn we op zoek naar een leerkracht die nog niet zo lang zijn/haar PABO diploma op zak heeft. Jij, als startende leerkracht bieden wij heel graag een mooie kans om op vele scholen te werken en nieuwe ervaringen op te doen. Dit gaat vervolgens in ze werk: je komt in dienst bij Maandag® en  gedurende het schooljaar wordt je ingezet op diverse scholen die jou desperate nodig hebben. Hoeveel scholen dit er per schooljaar zijn is moeilijk te zeggen, soms gaat het om 16 weken i.v.m. een zwangerschapsverlof, maar de periodes kunnen ook een stuk langer zijn. 

Gestelde eisen

 • Pabo afgerond of in afrondende fase
 • Vindt reizen geen probleem
 • Beschikbaar tussen de 2-5 dagen.


Wat biedt Maandag® jou?

 • Marktconform salaris volgens de CAO onderwijs.
 • Reiskostenvergoeding van €0,19 per km
 • Begeleiding door jouw Recruiter en Accountmanager
 • Mogelijkheid tot vast dienstverband.
 • De mogelijkheid om je kennis up-to-date te houden bij de Maandag® Academy

Herken jij jezelf hierin? Neem dan met mij contact op: 06 82 01 34 90. Tot dan!Aanbod
Startende leerkracht

Uren

40uur

Salaris

EUR 2500 - EUR 3500

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: 076-7074747

Informatie over Maandag® Breda

Maandag® Breda
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op BredaVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Breda Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Breda.
 • Starters opgelet!

  Toegevoegd op 19-06-2018 door Maandag® Breda

  Wil jij graag een vast contract, maar jezelf nog verder ontwikkelen?Kom werken bij Maandag®!Ben jij (bijna) klaar met je studie en ben je op zoek naar een vaste baan in het onderwijs?Wil jij daarnaast jezelf als professional blijven ontwikkelen?Wij als Maandag® bieden je graag een vast dienstverband met mooie secundaire voorwaarden. Hoe het in z'n werk gaat:Je gaat op detacheringsbasis aan het werk, je ziet dus meerdere scholen in een schooljaar. Hierdoor zie je verschillende methodes op...

  Maandag®
 • Leerkracht speciaal onderwijs 2018-2019

  Toegevoegd op 11-06-2018 door Maandag® Breda

  Wil jij graag persoonlijke aandacht geven aan jouw leerlingen? In het speciaal onderwijs is hier ruimte voor! Voor komend schooljaar zijn wij op zoek naar een leerkracht die het liefst met het gedrag van de leerlingen aan de slag gaat. Uiteraard is het ook belangrijk dat de leerlingen iets opsteken, alleen ligt hier minder de focus op. Jij komt voor Maandag® te werken, jij kunt ons dus zien als jouw werkgever. Wanneer jij voor ons kiest zorgen wij ervoor dat je goede begeleiding krijgt vanuit...

  Maandag®
 • Docent Economische vakken

  Toegevoegd op 08-06-2018 door Maandag® Breda

  Als docent economische vakken heb jij ervaring met verschillende aspecten in het werkveld. Marketing, finance, bedrijfseconomie en rekenen zijn vakken waar jij je hand niet voor omdraait. Door jouw jarenlange ervaring in het werkveld, weet jij precies waar de studenten voor moeten worden klaargestoomd. Jij bent op de hoogte van alle ontwikkelingen op economisch gebied en weet deze moeiteloos te vertalen naar lesstof voor de studenten. 

  Maandag®
 • Docent uiterlijke verzorging

  Toegevoegd op 08-06-2018 door Maandag® Breda

  Als docent uiterlijke verzorging beschik jij over een ruime werkervaring op het gebied van visagie, schoonheidsspecialist, stylist of andere vakken in de uiterlijke verzorging. Je wil niks liever dan met de studenten jouw werkervaring delen en ze alle kneepjes van het vak bijbrengen. Het beoordelen van praktijkopdrachten of het geven van theorielessen is voor jou geen probleem. 

  Maandag®
 • Docent Verpleegkunde/Verzorgende

  Toegevoegd op 08-06-2018 door Maandag® Breda

  Jij kunt als docent verpleegkunde/verzorgende als geen ander praktijkervaring vertalen naar relevante lesstof. De studenten hangen aan je lippen als je verteld over de dagen die jij in de ziekenhuizen doorbracht. Ook het stukje gehandicaptenzorg en VVT is voor jou niet vreemd en samenwerken tussen collega's en tussen de studenten is iets waar jij energie van krijgt.

  Maandag®

BredaVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Breda

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Breda? Op de BredaVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

BredaVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank