Volg een traineeship voor leraar in het Primair Onderwijs

Baan gegevens

 • Bedrijf: YoungCapital
 • Plaats: Breda
 • Plaatsingsdatum: 14-06-2020
 • Werkniveau: HBO, Universitair
 • Werkervaring: Starter t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Wat ga je doen?

Onze opdrachtgever ECHT Onderwijs gelooft dat onderwijs en talent elkaar nodig heeft om te groeien. Zij helpen mensen met ambities het onderwijs in te stromen en op deze wijze hun carrière(switch) betekenisvol in te richten. De focus ligt op vernieuwend organiseren, een flexibele manier van opleiden en het intensief begeleiden van de nieuwe generatie leerkrachten. ECHT Onderwijs heeft als missie om onderwijsvernieuwers voor de klas te helpen. Voorzie jij het onderwijs van nieuwe energie en verbeter je de perspectieven voor (aankomende) leraren?

ECHT Onderwijs helpt jou om je onderwijsbevoegdheid te behalen en een school voor je te vinden die bij je past. Is die gevonden, dan kan jij je ervaring overbrengen in het klaslokaal.


Maar wat ga ik doen?
Studeren, werken in het onderwijs en stage lopen in een versneld opleidingstraject terwijl jij je lesbevoegdheid haalt. Je volgt twee dagdelen college en loopt meteen stage. Daarbij krijg je de begeleiding die je nodig hebt zodat jij zo goed mogelijk wordt klaargestoomd om na een half jaar de mogelijkheid te hebben om betaald voor de klas te staan.

Tell me more!
Je krijgt een vaste aanstelling na je Propedeuse tot het eind van het in totaal drie jaar traineeship. Je staat minimaal twee dagen per week voor de klas, meer mag natuurlijk ook! En, na een succesvolle afronding van de tweejarige opleiding, volg je een jaar een professionaliseringstraject, waarbij je als bevoegd leraar aan de slag gaat en begeleiding krijgt om je te professionaliseren en specialiseren.


ECHT Onderwijs laat je dus niet zomaar los, zij doen er alles aan om jou gedurende je nieuwe carrière zo goed mogelijk te begeleiden. Zij brengen al jouw leerdoelen in kaart en gaan daarmee aan de slag. Samen bespreken jullie hoe jouw beste eigenschappen verder ontwikkeld kunnen worden én je kunt je inschrijven voor leuke trainingen die regelmatig worden gegeven. Persoonlijke begeleiding is belangrijk, daarom krijg je vanuit ECHT Onderwijs een Talentmanager en Onderwijscoach aangewezen die je altijd om hulp kunt vragen.

ECHT Onderwijs betaalt je opleiding en biedt begeleiding tijdens het traject. Ben je enthousiast geworden? Meld je dan nu aan voor de online bijeenkomst!

Let op: Om te kunnen starten aan deze opleiding is het hebben van een afgeronde bachelor diploma vereist (HBO of WO). Dit komt doordat ECHT Onderwijs een verkorte deeltijdopleiding aanbiedt en vrijstellingen moet kunnen geven op basis van een al afgeronde bachelor diploma. Dat houdt in dat een 21+-toets helaas geen optie is.

Wat wij bieden

 • Een betaald traineeship van 2 jaar, plus een jaar professionaliseren;
 • Intervisiebijeenkomsten met betrokken en bevlogen collega’s;
 • Begeleiding vanuit je opleiding en coaching “on the job”;
 • De mogelijkheid om een nieuwe carrière te beginnen binnen het onderwijs;
 • Salaris conform cao Primair Onderwijs;
 • Een baangarantie.

Wat wij vragen:

 • Minimaal een hbo-diploma;
 • Je bent gemotiveerd om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Je bent communicatief vaardig en weet hoe je kinderen moet motiveren en begeleiden;
 • Nederlands C1 taalniveau
 • Geen studie achtergrond op het gebied van gezondheidszorg of onderwijs

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Gestelde eisen

Zie de informatie bij omschrijving en details.

Uren

16 - 40 uur

Informatie over YoungCapital

YoungCapital brengt jou, als veelbelovend talent, in contact met bedrijven. Als jong talent ben jij het kapitaal van elk bedrijf dat wil blijven vernieuwen. Daarom helpen wij jou als student, pas afgestudeerde of young professional om je plek op de arbeidsmarkt te veroveren. We staan voor ambitie, innovatie, kennis en kwaliteit. Onze missie? Jou......
Lees meer over YoungCapital

YoungCapital
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op BredaVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Breda Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Breda.
 • Parttime C/CE Chauffeur Diepvrieslogistiek, Tilburg

  Gisteren geplaatst door Consolid

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar gemotiveerde vrachtwagenchauffeurs met een geldig C en/of CE Rijbewijs. Het gaat om een parttime functie waarbij meer van je wordt gevraagd dan enkel goed kunnen rijden.Je lading bestaat uit diepvries producten die bezorgd moeten worden bij de filialen van de Albert Heijn. Het is hierbij belangrijk dat je accuraat en secuur werkt. Dit omdat er door een kleine inschattingsfout mogelijk en hele lading afgeschreven kan worden.Per filiaal gaat het om...

  Consolid
 • Functioneel beheerder

  Gisteren geplaatst door Avans Hogeschool

  Als functioneel beheerder van het financiële informatiesysteem UBW bij Avans ben je niet alleen verantwoordelijk voor het bewaken van de functionaliteiten van het systeem. Je hebt ook invloed op tal van ambities die we waar willen maken. Ambities met bijbehorende investeringen in moderne techniek. Je hebt veel contact met systeemgebruikers en adviseert en bouwt proactief aan verdere verbeteringen. Dit vraagt om oplossingsgerichtheid, stressbestendigheid en de nodige skills om mensen te...

 • Vacature .NET ontwikkelaar, Breda

  Gisteren geplaatst door 2-Control B.V.

  We zijn op zoek naar een .NET ontwikkelaar die in een klein en professioneel team mee wil bouwen, ontwikkelen én ontwerpen aan een uniek product. Je wordt onderdeel van een hecht team van professionals waar je direct vanaf het begin nauw mee samenwerkt. Je krijgt de kans om ons ontwikkelteam samen met ons verder te professionaliseren en uit te breiden.Wij bieden je een leuke en afwisselende werkomgeving waarbij je de mogelijkheid krijgt om ook jezelf continu door te ontwikkelen. Je verricht...

 • .NET Developer met lease auto en maximaal groeien!

  Gisteren geplaatst door CareerValue B.V.

  In deze functie ga je object georienteerd aan de slag met gebruik van C# en ASP.NET. Aangezien je aan allerlei leuke projecten mag werken wordt er van jou verwacht dat je de principes Solid, TDD en Coded UI kent. Aangezien je in een dynamisch werkveld terecht komt is er volop ruimte om te groeien in kennis door middel van trainingen, cursussen en opleidingen. Het bedrijf heeft een groot centrum opgezet waar medewerkers tijd kunnen besteden om opgeleid te worden. Uiteindelijk is het doel om...

 • Ervaren Support & Implementation Engineer, omgeving Breda

  Gisteren geplaatst door Technidata Benelux B.V.

  Al 30 jaar lang is Technidata een toonaangevende en internationaal actieve ontwikkelaar en leverancier van software voor medische laboratoria, met een hoofdkantoor in Grenoble (Frankrijk) en een dochterfiliaal in Breda (Nederland).Dankzij onze 200 supergemotiveerde en vakbekwame medewerkers zijn meer dan 700 van onze innovatieve oplossingen geïnstalleerd in een 30-tal landen.Ter ondersteuning van onze activiteiten in Nederland, België en Duitsland zijn wij op zoek naar een enthousiaste en...

BredaVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Breda

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Breda? Op de BredaVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

BredaVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank