Laseroperator (plaatbewerking metaal)

Baan gegevens

 • Bedrijf: JWM Metaalservice
 • Plaats: Oisterwijk
 • Plaatsingsdatum: 19-04-2021
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving


Vacature: Laseroperator (plaatbewerking metaal)

Locatie: Oisterwijk
Competentiegebied: Metaalbewerking, Plaatbewerking, Lasersnijden
Opleidingsniveau: MBO
Dienstverband: Full-time, tweeploegendienst

De functie
Wat ga je doen?
Als laseroperator werk je in teamverband aan verschillende lasersnijmachines (Trumpf en Mazak) met geïntegreerde automatisering aan zeer diverse opdrachten. Je programmeert en bedient de computergestuurde machines waarbij volgens tekening metalen platen bewerkt worden.

Op de afdeling lasersnijden zit je vooraan in het productieproces, want zo’n 95 procent van alle orders start hier. Daarna volgen de andere metaalbewerkingen in de werkplaats, zoals kanten, frezen en lassen. Het is van groot belang dat de lasermachines continue en efficiënt doordraaien en het logistieke proces eromheen vloeiend verloopt zodat de doorstroom naar de vervolgbewerkingen optimaal is. Als operator heb je hier oog voor. Je houdt de machine draaiende, houdt het overzicht op de diverse snijplannen en het proces als geheel. Verder controleer je op kwaliteit en kwantiteit, je houdt de werkplek netjes en opgeruimd, verhelpt kleine storingen en pleegt onderhoud. De functie is veelzijdig en je bent veel coördinerend bezig.

De afdeling Lasersnijden is volop groeiende en in ontwikkeling. Onlangs is de laserstraat uitgebreid met een nieuwe lasersnijmachine en hebben we diverse aanpassingen gedaan om het logistieke proces rondom het uitbreken, de aanvoer en afvoer te verbeteren zodat de machines optimaal kunnen draaien. Daarmee zijn we zeker nog niet klaar en jij gaat hier direct een bijdrage aan leveren.

Over ons
Wie zijn wij en hoe is het om voor JWM te werken?
We zijn een multidisciplinair metaalbewerkingsbedrijf in Oisterwijk gericht op de machine-, apparaten- en interieurbouwers in Nederland. Bij JWM staat de klant centraal en dat is merkbaar en voelbaar in alle functies, van verkoop en engineering, in de werkvoorbereiding en productie, tot en met onze logistiek.

Opgericht in 2005 zijn we inmiddels uitgegroeid tot 50 medewerkers. We hebben een passie voor metaaltechniek en onze werkwijze kenmerkt zich door korte lijnen, daadkracht en het gebruik van boerenverstand. Maar we zijn ook ambitieus en toekomstgericht. Er is een goede onderlinge samenwerking en prettige werksfeer. Mensen lopen gemakkelijk naar elkaar toe en de leiding toont zich betrokken en is sociaal ingesteld. De werkweek sluiten we af door samen wat te drinken en we houden zowel een zomer- en winter barbecue.

Gestelde eisen

 
Wij vragen
Wat vragen we van jou?

We zoeken een ambitieuze, zelfstandige operator die als onderdeel van een hecht team zijn schouders wil zetten onder de groeiambities van de afdeling. Je beschikt over
• Een afgeronde opleiding op Mbo4 niveau in de richting van techniek
• Ervaring met lasersnijden (liefst met metaal)
• Veel affiniteit met het werken met computergestuurde machines
• Een helicopterview

Anderen waarderen jou omdat het fijn samenwerken is met jou. Je bent gemakkelijk in de omgang en mensen kunnen op jou bouwen. Daarnaast zit het in jouw aard steeds op zoek te gaan naar slimme manieren om het werk telkens een stukje beter te maken. Als je beschikt over een heftruckcertificaat is dat een pré en bij voorkeur ben je woonachtig in een straal van 30 kilometer rondom Oisterwijk.

Uren

Meer informatie

 
Wij bieden
Wat mag je van ons verwachten?

We bieden je een fulltime dienstverband in een prettige werkomgeving met korte lijnen en een no-nonsense werkcultuur. Bij goed functioneren is er snel zicht op een vast dienstverband. De werkzaamheden zijn gevarieerd, geen dag is hetzelfde. Als organisatie zijn we ondernemend en servicegericht ingesteld en we investeren voortdurend in nieuwe technologie en efficiency. Hierin nemen we je graag mee en bieden we jou de ruimte om (mee) te groeien.

Het salaris is marktconform en afhankelijk van jouw inbreng en senioriteit. Als laseroperator ga je in tweeploegendienst werken, waarbij je afwisselend de ene week overdag werkt (07:00-16:00u) en de andere week in de avond (16:30-01:00u). We bieden 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen per jaar. Eventuele overuren kunnen worden omgezet in vrije tijd waardoor je extra flexibiliteit kunt opbouwen. JWM behoort tot de Cao Metalektro. Je neemt deel aan de pensioenregeling van de Metalektro en de werknemersverzekeringen zijn goed geregeld.

Solliciteren
Is jouw interesse gewekt?

Solliciteer dan direct met de solliciteer knop. Ook kun je je CV en motivatie mailen naar Suzanne van Gils, HR adviseur, via sollicitatie@metaalservice.nl.
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Mark Oostrum of Marcel Vermeulen via telefoonnummer 013-5030591.

Wij zien uit naar jouw reactie! Team van JWM

Informatie over JWM Metaalservice

Wie zijn wij en hoe is het om voor JWM te werken? We zijn een multidisciplinair metaalbewerkingsbedrijf in Oisterwijk gericht op de machine-, apparaten- en interieurbouwers in Nederland. Bij JWM staat de klant centraal en dat is merkbaar en voelbaar in alle functies, van verkoop en engineering, in de werkvoorbereiding en productie, tot en met onze logistiek.

Opgericht in 2005 zijn we inmiddels uitgegroeid tot 50 medewerkers. We hebben een passie voor metaaltechniek en onze werkwijze kenmerkt zich door korte lijnen, daadkracht en het gebruik van boerenverstand. Maar we zijn ook ambitieus en toekomstgericht. De leiding toont zich betrokken en is sociaal ingesteld. Er is een goede onderlinge samenwerking en prettige werksfeer. Zo is er elke dag een ochtendoverleg en lopen mensen gemakkelijk naar elkaar toe. De werkweek sluiten we af door samen wat te drinken en we houden zowel een zomer- en winter barbecue.

JWM Metaalservice
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op BredaVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Breda Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Breda.
 • Medewerker Poedercoatafdeling

  Gisteren geplaatst door Dennis Hekwerken B.V.

    Ter uitbreiding van ons team in de werkplaats zijn wij op zoek naar een medewerker voor onze poedercoat afdeling. Diverse werkzaamheden zoals: aannemen en uitpakken van orders, ophangen en afhalen van diverse producten op de coatlijn, in- en verpakken van orders en uitgeven richting de klant.

  Bind HR Solutions
 • Panelenbouwer

  Eergisteren geplaatst door E&I

  Als panelenbouwer binnen onze organisatie kom je te werken in een enthousiast team van collega's. Je hebt een breed scala aan taken. Jij bent als panelenbouwer verantwoordelijk voor het zelfstandig opbouwen, bedraden en afmonteren van verschillende schakel- of besturingskasten.Dit doe je binnen een industriële omgeving en je bent je dus goed bewust van de veiligheidsnormen. Maar hoe ziet een dag voor jou als panelenbouwer er precies uit?Je ontvangt de tekeningen en bent in staat deze te lezen...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Monteur Machinebouw

  Eergisteren geplaatst door Breda

  Ben jij een ervaren monteur in de machinebouw? En ben jij op zoek naar een vaste baan? Dan zoeken wij jou! Als monteur in de machinebouw zal je te maken krijgen met kwalitatief hoogwaardige machines. In deze functie zal je binnen een team verschillende projecten oppakken, wat zorgt voor veel afwisseling. Samen met je collega's ga je aan de hand van tekeningen en schema's verschillende machines, componenten, apparatuur of installaties in elkaar zetten. Daarnaast zorg jij dat alles goed blijft...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • PLC Engineer

  Eergisteren geplaatst door E&I

  Als echt voorloper in de technologie kun jij je als software engineer heel de dag bezig houden met het verbeteren en ontwikkelen van de software om zo de systemen beter te laten draaien. Ter uitbreiding zijn wij per direct op zoek naar een PLC Engineer met ervaring in de PLC's en automatiseringstechniek. In deze functie ben je onder andere verantwoordelijk voor:Het vertalen van de eisen en wensen van onze opdrachtgevers naar een technisch ontwerp voor een automatiseringssysteem; Je bespreekt...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Monteur E&I

  Eergisteren geplaatst door E&I

  Heb jij ervaring op het gebied van elektro- als besturingstechniek? Dan heb ik een mooie uitdaging voor jou bij een gezellige organisatie!Als monteur E&I zorg je dat alle onderhoudswerkzaamheden aan de productielijnen worden uitgevoerd, zowel bij storing al ter preventie. Wat doe je nog meer?Je bent verantwoordelijk voor het in bedrijf stellen en eventueel testen van apparatuur;Je installeert, verbetert en onderhoudt productieapparatuur;Je kijkt met een kritische blik naar de processen en...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek

BredaVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Breda

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Breda? Op de BredaVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

BredaVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank