Teamleader Verspaning

Baan gegevens

 • Bedrijf: Holmatro
 • Plaats: Raamsdonksveer
 • Plaatsingsdatum: 12-10-2017
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract
Deel deze vacature:

Algemene omschrijving

Heb je een passie voor techniek en krijg je energie van het motiveren en stimuleren van medewerkers om hen zo naar een nog hoger plan te tillen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je werkzaamheden
Je bent als Teamleader Verspaning verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing en het begeleiden van de afdeling Draaierij (ca. 12 fte). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het behalen van de afdelings-doelstellingen en bewaak je de bijbehorende kwaliteit en deadlines zorgvuldig.

Als leidinggevende weet je je medewerkers te motiveren en stimuleren om zo hun individuele prestaties te verbeteren. Samen met je collega-Teamleader (van de afdeling Frezerij), zorg je voor het optimaal inzetten van je medewerkers. Ook ben je verantwoordelijk voor de naleving van de arbo- en veiligheidsvoorschriften.

Je werkt in deze functie nauw samen met de Production Manager en andere afdelingen.

Gestelde eisen

Wie zoeken wij?

 • Heb je een Mbo-niveau in de richting van verspaningstechniek of werktuigbouwkunde?
 • Heb jij aantoonbare leidinggevende ervaring?
 • Heb je uitgebreide kennis van conventioneel én CNC draaien?
 • Kun je zelfstandig programmeren?
 • Heb je kennis van Fanuc, Mazatrol en/of Siemens?
 • Beheers je de Engelse taal in zowel woord als geschrift goed?
 • Ben je bekend met de methodieken Lean Manufacturing, Continuous Improvement en 5S?
 • Zit klant- en kwaliteitsgericht denken en handelen in je DNA?
Zeg je volmondig JA op alle vragen? Dan komen wij graag in contact met jou!

Uren

40

Meer informatie

Wat bieden wij?
Een zelfstandige, afwisselende job in een internationaal bedrijf, waarbij eigen inbreng wordt gewaardeerd. Onze organisatiecultuur kenmerkt zich door korte communicatielijnen en collegialiteit. Elkaar opzoeken, vernieuwen, zelfsturend zijn en je gezond verstand gebruiken zijn sleutelwoorden.

Wil je meer weten over de functie?
Neem dan contact op met Peter van de Wiel (Production Manager).

Ben jij onze nieuwe collega?
Stuur dan een email met motivatie en CV naar werken@holmatro.com.

Informatie over Holmatro

De hydraulische gereedschappen en systemen van Holmatro worden wereldwijd gebruikt bij reddingsoperaties, industriële toepassingen en special tactics. Dit soort toepassingen vraagt onder alle omstandigheden om betrouwbare materialen. Om er zeker van te zijn dat Holmatro-gebruikers hun specialistische werk optimaal kunnen uitvoeren, streven we ernaar de 'best-in-class' marktleider te zijn door baanbrekende technologie in te zetten.

Mastering power vormt de basis van onze visie. Voor al onze producten geldt dat alleen beheerste kracht effectief kan worden ingezet. Met Holmatro gereedschappen kun je als gebruiker de enorme hydraulische krachten praktisch, gecontroleerd en veilig toepassen, zelfs onder de meest ongunstige omstandigheden.

Holmatro
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op BredaVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Breda Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Breda.
 • Thermal Control Analyst/Engineer

  Vandaag geplaatst door YER Nederland B.V.

  As Thermal engineer you help build high tech machines, and an average day may look like this: You align with your project leader and colleagues from different disciplines on priorities, task division and the long term plan. You also discuss the next tough steps on the Thermal Design Overview you have been building up for months. Later that day, you gather with the analysts in your team to get a better understanding of their thermal test results. Don’t forget to prepare the presentation for...

  YER Nederland B.V.
 • Ideale bijbaan als schuttingplaatser in het weekend voor de maand november in Oosterhout

  Vandaag geplaatst door YoungCapital

  Functieomschrijving Je gaat aan de slag bij een bedrijf dat schuttingen bij mensen thuis plaatst. Omdat er een drukke periode aankomt zijn we op zoek naar iemand die kan ondersteunen bij het in elkaar zetten van deze schuttingen. Als schuttingplaatser ga je samen met iemand op pad in de regio Breda om op verschillende locaties schuttingen in elkaar te zetten. Ideaal als je handig bent en graag fysiek bezig bent. Het gaat om verschillende dagen in november, namelijk: - Zaterdag 4...

  YoungCapital
 • Metaalbewerker in ploegen

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Als laseroperator/metaalbewerker is het belangrijk dat je al weet hoe om te gaan met een micrometer, dat je verstand hebt van de techniek en affiniteit hebt met de metaal. De rest van de bewerkingen ga je leren bij het bedrijf. Je komt te werken in ploegen, en dit gaat als volgt: Ochtenddienst: Maandag tot en met vrijdag 06:30 – 15:00 uurNa de ochtenddienst volgt de middagdienst.Middagdienst: Maandag t/m donderdag 14:30 – 23:00 uurNa de middagdienst ben je van vrijdag t/m donderdag vrij,...

  Olympia Uitzendbureau
 • Leerling Koelmonteur

  Gisteren geplaatst door VNOM | Bemiddelaar in de Techniek

  Als Leerling Koelmonteur is dit een unieke kans om je te ontwikkelen binnen de Koeltechniek. Het is belangrijk dat je interesse hebt in het vakgebied en/of in het bezit bent van een technische opleiding. Je zult je voornamelijk bezig houden met koeltechnische installaties. Je zult afhankelijk van jouw ervaring max. 3 maanden intern een opleiding volgen in Gouda in de productiehal. Daarna zullen je werkzaamheden plaats vinden in de buitendienst in omgeving Den Haag. Na 8 maanden kun je een BBL...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Installatiemonteur

  Gisteren geplaatst door VNOM | Bemiddelaar in de Techniek

  Als Installatiemonteur ga je zowel zelfstandig als in teamverband aan de slag en voer je alle voorkomende installatiewerkzaamheden uit: van het leidingwerk tot het afmonteren van het sanitair. Je zult je voornamelijk bezighouden met het gas, water, cv en het sanitair als Installatiemonteur. Dit voer je uit aan de hand van tekeningen of aanwijzingen van jouw leidinggevende. Bij goed functioneren als Installatiemonteur is er uitzicht op een vast dienstverband, solliciteer dus snel!

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek

BredaVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Breda

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Breda? Op de BredaVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

BredaVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank

Statistieken

 • Aantal banen: 1.399
 • Aantal bedrijven: 47
 • Aantal CV's: 46