Chauffeur/belader kraakperswagen

Baan gegevens

 • Bedrijf: Teamflex Personeelsdiensten
 • Plaats: Helmond
 • Plaatsingsdatum: 07-11-2019
 • Werkniveau: LBO / VMBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

In deze chauffeursrol ben je zeker niet de ‘eenzame chauffeur', die alleen maar in de eigen cabine zit. Als vrachtwagenchauffeur op de kraakperswagen heb je juist een heel sociale rol. Je komt dagelijks bij mensen in de straat en bent het herkenbare gezicht van een onmisbare dienst in de samenleving. Je zult geregeld burgers of ondernemers spreken en stemt vanzelfsprekend je werkzaamheden binnen onze organisatie goed af met de planner. Je werkt nauw samen met de beladers die met jou op de wagen meerijden.

Dagelijks rijd je inzamelroutes die je krijgt aangeleverd door de planner. Met behulp van een zijlaad-/achterlaadsysteem ledig je de afvalcontainers. Hierbij handhaaf je de veiligheidsregels die van toepassing zijn op de locaties waar de werkzaamheden worden uitgevoerd, zowel binnen als buiten de bebouwde kom. Ook draag je zorg voor administratieve afhandelingen van de diverse transportopdrachten conform wettelijke richtlijnen en bedrijfsrichtlijnen. Daarnaast zorg je niet alleen voor een volledige en stipte uitvoering van je taken, maar heb je ook oog voor de veiligheid van je omgeving en de servicebeleving van de klant.

Als vrachtwagenchauffeur ben je het visitekaartje van het bedrijf, dit laat je zien door klantgericht en sociaal te handelen. Je bent een harde werker, die proactief, professioneel en flexibel is.

Gestelde eisen

 • In het bezit van C rijbewijs met code 95.
 • Beheersing van de Nederlandse taal


Aanbod
 • Een salaris conform de CAO;
 • Tijdige salaris betaling;
 • Een uitdagende en professionele werkomgeving;
 • Training en scholing;
 • Betrokkenheid;
 • Korte lijnen;
 • Afspraak is afspraak.
Teamflex is geen traditioneel uitzendbureau, Teamflex is een moderne werkgever. Dit houdt in dat je bij Teamflex een volwaardige arbeidsovereenkomst ontvangt met garantie-uren. Hiernaast kun je via Teamflex volop werken aan jouw ambities d.m.v aanvullende opleidingen, cursussen en nascholing. Ook bieden wij een zeer compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. een passend kledingpakket. Werken bij Teamflex is in de regel kiezen voor een loopbaan in plaats van een tijdelijke baan. Uiteraard kun je via Teamflex ook tijdelijk aan de gang en/of bij de juiste klik in dienst treden bij een van onze opdrachtgevers.

Uren

36uur

Informatie over Teamflex Personeelsdiensten

De opdrachtgever is een duurzaam familiebedrijf actief in logistieke dienstverlening én recycling.

Teamflex Personeelsdiensten
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op BredaVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Breda Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Breda.
 • Word fulltime administratief medewerker planning in Etten-Leur

  Gisteren geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Als administratief medewerker in Etten-Leur ga je bij een echt Brabantse bedrijf werken. Zij verkopen specifieke sportproducten, bijvoorbeeld hoge kwaliteit dart- en golfspullen. Nu zoeken zij een nieuwe collega die zich echt gaat binden aan het bedrijf en gaat groeien binnen de organisatie. Wat ga jij doen?Je zult je voornamelijk bezig gaan houden met het inplannen van orders. Dit betekent dat je de verbinding wordt tussen de operatie en de commerciële...

  YoungCapital
 • Productiemedewerker in de avond van 6 t/m 24 december in Tilburg

  Toegevoegd op 14-11-2019 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Als productiemedewerker ga jij samen met collega's zakelijke post uit de kerstpost vissen. De post wordt op grote tafels gelegd en hier ga jij de post sorteren. Je werkt van maandag t/m vrijdag van ongeveer 19:00 uur - 22:00 uur in Tilburg. We zoeken meerdere productiemedewerkers, dus perfect om samen met familie of vrienden te gaan doen. Wat ga je verdienen?18 jaar €7,96 bruto per uur19 jaar €8,74 bruto per uur20 jaar €9,50 bruto per uur21 jaar en...

  YoungCapital
 • CE chauffeur binnenland

  Toegevoegd op 12-11-2019 door Teamflex Personeelsdiensten

  Je vertrekt dagelijks vanaf de standplaats Den Bosch om de Pick up Points te bevoorraden in Nederland. Ook het laden en lossen met behulp van rolcontainers behoort tot je taken. Je hebt contact met de planning via de boordcomputer. Daarnaast voer je administratieve taken uit zoals het controleren van de daadwerkelijk geladen goederen met vrachtdocumenten.

  Teamflex
 • Service Coördinator

  Toegevoegd op 12-11-2019 door Office

  Ben jij opzoek naar een baan als Service Coördinator bij een bedrijf wat al bijna 20 jaar actief is in de Installatietechniek? En heb jij affiniteit met verwarming en ventilatie-installaties ? Dan is deze baan echt iets voor jou! Wat ga jij hier precies doen als Service Coördinator vraag jij je natuurlijk af, dat is het volgende:Op het moment dat er storingen zijn neem jij deze aan, dan plan je deze in bij een van de monteurs en je handelt het proces af als de storing is opgelost;Het in...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Magazijnmedewerker gezocht bij familiebedrijf in Dinteloord

  Toegevoegd op 12-11-2019 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Onze opdrachtgever is specialist op het gebied van industriële slangen. De organisatie is de laatste jaren erg gegroeid en zoekt daarom een 'chef magazijn'. Jij zorgt als magazijnmedewerker dat het magazijn altijd netjes geordend is en de bestelde orders klaar worden gezet voor verzending. Het is hierin belangrijk dat jij zelf zaken signaleert en kunt omgaan met deze verantwoordelijkheid.Dinteloord? Waar ligt dat?De werklocatie is lastig te bereiken met het...

  YoungCapital

BredaVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Breda

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Breda? Op de BredaVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

BredaVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank