Ruby on Rails en/ of linux developer

Baan gegevens

 • Bedrijf: Experis
 • Plaats: Enschede
 • Plaatsingsdatum: 04-02-2013
 • Werkniveau: HBO, Universitair
 • Werkervaring: 3 t/m 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract
Deze vacature is inmiddels vervuld. Hierdoor is het niet meer mogelijk om een reactie te versturen naar aanleiding van deze vacature. Klik hier om naar nieuw geplaatste Banen Breda te zoeken

Algemene omschrijving

Voor de afdeling die zich bezig houdt met het ontwikkelen van innovatieve tijdregistratiesystemen zijn wij op zoek naar een Software Developer.

Het betreft een innovatief online-systeem dat volledig is gebaseerd op standaard internettechnieken zoals: HTML, CSS en Javascript. Als software developer werk je voornamelijk met Ruby, maar ook met Java en C.

Gestelde eisen

- afgeronde HBO / WO opleiding in de richting van ICT of daaraan gelieerd

- algemene ervaring met het programmeren in object georiënteerde ontwikkelomgevingen

- ervaring met Ruby on Rails en eventueel Java en C

- om kunnen gaan met veel zelfstandigheid

- innovatief

Uren

40

Salaris

3200

Meer informatie

Locatie: Enschede

Is jouw interesse voor deze functie gewekt? Graag ontvangen we jouw CV en Motivatie. Of neem direct contact op met Joseph Youssef van Experis in Amsterdam. +31207184 634, joseph.youssef@experis.nl

Experis is het grootste IT gespecialiseerde werving en selectiebureau van Europa als specialist van de Manpower group verzorgen wij de carrièrestap van meer dan 10,000 talenten per jaar!

Informatie over Experis

Als Ruby on Rails en/ of linux developer maak je deel uit van een enthousiast, flexibel en resultaatgericht team.De cultuur bij onze opdrachtgever is het beste te typeren met de woorden: ondernemerschap, eigen verantwoordelijkheid en innovativiteit.Iedere werknemer is als het ware een ondernemer die op basis van zijn/haar eigen specifieke expertise , werkervaring en verantwoordelijkheid werkzaamheden naar zich toetrekt.

Experis
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op BredaVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Breda Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Breda.
 • ASP.NET met VB.NET ontwikkelaar

  Gisteren geplaatst door CareerValue

  In een kleine en hechte groep van jonge ontwikkelaars ga je aan de slag om webtoepassingen te bouwen voor een specifieke niche markt. Je gaat werken onder ASP.NET met VB.NET als taal en SQL databases. Je komt te werken in een team van 4 .NET backend programmeurs die nauw samenwerken met het front end team om de applicaties niet alleen goed werkend maar ook goed uitziend te krijgen. Je gaat hier web toepassingen bouwen voor o.a. websites, front offices en back offices. Ook koppelingen met...

  CareerValue
 • BI ontwikkelaar (technisch & functioneel)

  Toegevoegd op 26-06-2015 door CareerValue

  Binnen deze organisatie is men opzoek naar een ervaren Business Intelligence specialist die de Business Intelligence omgeving binnen de organisatie naar een hoger plan gaat tillen. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 2 man en ze willen dit uitbreiden met een Business Intelligence specialist. Je bent hier bezig met het achterhalen van de behoeftes bij interne klanten. Deze behoefte zet je om naar BI vraagstukken, om de juiste antwoorden te achterhalen. Je bent continue bezig met complexe BI...

  CareerValue
 • .NET intern Tilburg .NET web en mobile collega's

  Toegevoegd op 26-06-2015 door CareerValue

  De .NET developer functie gaat verder dan alleen het kloppen van code. Natuurlijk zal je veel bezig zijn met het ontwikkelen zelf, en ook deels het onderhouden. Maar je gaat hier ook meedenken binnen de projecten over de juiste invulling ervan en je blijft op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

  CareerValue
 • Senior back-end C# developer EN architect!

  Toegevoegd op 24-06-2015 door CareerValue

  Je wordt betrokken bij het gehele ontwikkelproces en dus ook de architectuur van de applicaties.De gemaakte applicaties zijn van een hoog niveau en goed doordacht. Je moet dus wel wat in huis hebben.Je werkt met meerdere technieken. Wat vooral belangrijk is, is je ervaring met .NET aan de server-side maar ook de client-side.Je zal meer bezig zijn met de server-side, dus de back-end.

  CareerValue
 • Assistent Sales Scandinavia/Spain

  Toegevoegd op 24-06-2015 door Olympia Uitzendbureau Tilburg

  Je werkt als ondersteuning van het Sales Team om het concept in Spanje en/of Scandinavië uit te breiden. Je werkt vanuit het kantoor in Hooge Mierde of je bent aan het reizen samen met de Sales Manager om deze te ondersteunen als vertaler.

  Olympia Uitzendbureau Tilburg

BredaVacatureBank.nl - Dé Vacaturebank voor werkzoekenden in Breda

BredaVacatureBank.nl is onderdeel van:

Statistieken

 • Aantal banen: 428
 • Aantal bedrijven: 51
 • Aantal CV's: 485