Markkant personeelsdiensten

Oosterhout Nb, Noord-Brabant


Bedrijfsinformatie Markkant personeelsdiensten

Markkant personeelsdiensten Markkant Personeelsdiensten is een lokaal georiënteerd werving & selectiebureau dat zich ten doel stelt duurzame relaties aan te gaan met haar opdrachtgevers teneinde een perfecte match te realiseren tussen opdrachtgever en kandidaat.

De deskundigheid van Markkant Personeeldiensten is de pijler waarop de dienstverlening is gebaseerd. Het persoonlijke karakter in de relatie met opdrachtgevers en kandidaten zorgt voor een situatie waarin vertrouwelijke en gevoelige onderwerpen op de juiste wijze worden gewaardeerd en behandeld.

De kwaliteit van de dienstverlening vloeit rechtstreeks voort uit de deskundigheid en jarenlange relevante ervaring op HRM gebied en is de sleutel tot een succesvolle samenwerking met opdrachtgevers. Centraal in het denken en handelen staat het voortdurend aanpassen van onze dienstverlening aan de wensen van onze opdrachtgevers. Om dit te realiseren blijft Markkant Personeelsdiensten voortdurend investeren in klantenbinding, het sturen op klantwaarde en het aanbieden van een gedifferentieerd aanbod op maat.

Adresgegevens

Markkant personeelsdiensten
Koopvaardijweg 2
Oosterhout Nb, Noord-Brabant
http://www.markkantpersoneelsdiensten.nl/
0162-469212

2 Vacatures van Markkant personeelsdiensten

Hieronder vindt u alle vacatures geplaatst door Markkant personeelsdiensten.

 • Spuiter

  Plaatsingsdatum: 21-09-2015
  Plaats: Tilburg
  Dienstverband: Vast contract

  Voor onze opdrachtgever in Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren oppervlaktebehandelaar. Ben je secuur in het spuiten van diverse oppervlakten en heb je een achtergrond als bijv. autospuiter of vliegtuigspuiter, dan nodigen we je uit om te reageren. Je komt te werken in een klein team met een no-nonsense mentaliteit. Kwaliteit staat voorop en om deze reden zijn wij op zoek naar kandidaten met enkele jaren... Bekijk deze baan

 • Mallenmaker beton

  Plaatsingsdatum: 10-09-2015
  Plaats: Oosterhout Nb
  Dienstverband: Tijdelijk contract

   Je werkzaamheden zullen bestaan uit het zelfstandig vervaardigen van mallen voor betonelementen in de prefab-fabriek vanaf tekening. Daarnaast zul je beton storten en overige werkzaamheden in de fabriek verrichten. Het lezen van technische tekeningen is een pré.  Het betreft een vacature voor 3 maanden wegens drukte. Wanneer de drukte aan blijft houden is de vacature mogelijk voor langere periode,... Bekijk deze baan

BredaVacatureBank.nl - Dé Vacaturebank voor werkzoekenden in Breda

BredaVacatureBank.nl is onderdeel van:

Statistieken

 • Aantal banen: 478
 • Aantal bedrijven: 59
 • Aantal CV's: 429