Markkant personeelsdiensten

Oosterhout Nb, Noord-Brabant


Bedrijfsinformatie Markkant personeelsdiensten

Markkant personeelsdiensten Markkant Personeelsdiensten is een lokaal georiënteerd werving & selectiebureau dat zich ten doel stelt duurzame relaties aan te gaan met haar opdrachtgevers teneinde een perfecte match te realiseren tussen opdrachtgever en kandidaat.

De deskundigheid van Markkant Personeeldiensten is de pijler waarop de dienstverlening is gebaseerd. Het persoonlijke karakter in de relatie met opdrachtgevers en kandidaten zorgt voor een situatie waarin vertrouwelijke en gevoelige onderwerpen op de juiste wijze worden gewaardeerd en behandeld.

De kwaliteit van de dienstverlening vloeit rechtstreeks voort uit de deskundigheid en jarenlange relevante ervaring op HRM gebied en is de sleutel tot een succesvolle samenwerking met opdrachtgevers. Centraal in het denken en handelen staat het voortdurend aanpassen van onze dienstverlening aan de wensen van onze opdrachtgevers. Om dit te realiseren blijft Markkant Personeelsdiensten voortdurend investeren in klantenbinding, het sturen op klantwaarde en het aanbieden van een gedifferentieerd aanbod op maat.

Adresgegevens

Markkant personeelsdiensten
Koopvaardijweg 2
Oosterhout Nb, Noord-Brabant
http://www.markkantpersoneelsdiensten.nl/
0162-469212

2 Vacatures van Markkant personeelsdiensten

Hieronder vindt u alle vacatures geplaatst door Markkant personeelsdiensten.

 • Verkoopmedewerker Horecagroothandel Roosendaal

  Plaatsingsdatum: 01-08-2016
  Plaats: Roosendaal
  Dienstverband: Vast contract

  Ben je zelfstandig werkend kok met passie voor je vak maar wil je liever binnen reguliere tijden werkzaam zijn? Voor meerdere vestigingen in de regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een enthousiaste verkoper. Je bent werkzaam bij een verspartner binnen een horecagroothandel. Je bent verantwoordelijk voor het runnen van jouw afdeling waarbij de nadruk ligt op het verkopen, adviseren en binden van jouw klanten.... Bekijk deze baan

  Topbaan!
 • Inkoop Assistent (32u-40u)

  Plaatsingsdatum: 22-07-2016
  Plaats: Tilburg
  Dienstverband: Vast contract

   Als inkoopassistent ondersteun je de inkoper. Dit doe je door het aanleggen van artikelnummers en het verwerken van inkooporders in het ERP-computersysteem (Navision). Daarnaast volg je het gehele inkoopproces van A tot Z. Je hebt dagelijks contact met leveranciers in Europa en in het Verre Oosten. Hiervoor is het nodig dat je je goed verstaanbaar kunt maken in het Engels. Je hebt regelmatig contact met de... Bekijk deze baan

  Topbaan!

BredaVacatureBank.nl - Dé Vacaturebank voor werkzoekenden in Breda

BredaVacatureBank.nl is onderdeel van:

Statistieken

 • Aantal banen: 629
 • Aantal bedrijven: 89
 • Aantal CV's: 348